El Grup

Inicis

El Grup de Danses El Poblet existeix desde l’any 1978. Quant un grup de pares i mares jovens, preocupats per l’educació dels seus fills, decidiren ortanitzar, al mati dels dissabtes, algunes activitats per tal d’ocupar les hores d’oci. Era la tardor de 1978.

La idea va ser acordar amb una monitora que ensenyara passos de la dansà i altres balls valencians, i es va recorrer a una component del grup Alimara, perquè els agradava la serietat i el respecte amb que aquest grup tractava to allò relatiu a la investigacio i divulgacio, tant en materia d’indumentaria, com en la recuperació de balls i cançons.

Primeres actuacions

Primera actuació. Abril de 1979

El següent pas fou buscar un lloc on assajar. El primer lloc on van començar les classes va ser un local cedit pel retor de la parròquia Sant Bertomeu i i mes tard el grup es va traslladar al col·legi sagrat cor.

Primers Fi de Curs de “El Poblet”

 

El col.lectiu no tenia encara un nom que l’identificara, i era convenient escollir-ne un. Així que foren els xiquets els qui triaren “El Poblet”, en honor a un dels carrers més significatius del poble de Godella.

Primers Fi de Curs de “El Poblet”